17. mai 2008

~Kjøpt leilighet!!!!!!!!!~

Vi har kjøpt leilighet!!! Første vi har bydd på, og fikk den!!!! Nesten litt uvirkelig, men det går vel opp for meg når vi etter hvert får flytte inn!! Her er et par bilder fra den fantastiske utsikten!!5 kommentarer:

Heges hobbygleder! sa...

Hei vennen min! fredag 23mai
måtte inn å se etter noe nytt på bolggen din,så fine bilder du har lagt ut fra utsikten:) kjempemorro det der!det at jeg hadde ringt degher om kvelden var rett å slett at jeg var ute å gikk med bellagull å var skravlesjuk til en forandring...så det var ikke noe viktig.så er det helg igjen å enda nermere sommer ferie! du dere får kose dere masse,så snakkes vi!klem klem hege

Anette sa...

Hei kjære kollega. :o)
Så koselig å se et kjent fjes i dag. Det var virkelig herlig. Gleder meg til å begynne. K&H, Krl og TPO i 1.klasse. Herlig :o) :o)

vi sees i alle fall 10.august!!!

Klem

Silvia sa...

Gratulerer med leilighet! :)

Silvia sa...

Hei igjen Kjersti!
Nå har jeg leita OVERALT for å finne brettemalen til det kortet! Jeg finner det bare ikke igjen! (Har tråla alle bokmerker og hele internetthistorien uten hell) Jeg lover å tipse deg hvis jeg kommer over det igjen! :)
Det var egentlig ganske enkelt å brette, så du klarer nok å lage ute mal også. Du har en laaang bit hvor du bretter 2/3 som trekkspill på en måte... og jeg som er så dårlig på å forklare- hehe!

siwhansen sa...

gratuelerer så masse med leilighet.. Og for en utsikt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...