8. apr. 2008

~Gratulerer med dagen, Tina!~

Da var det på tide med en liten oppdatering igjen. Dagene flyr avgårde! Det er helt skremmende, men mest deilig! Jeg må innrømme jeg begynner å lengte mot ferien, og har som ungene startet nedtellingen! :oD

I dag kommer bilde av bursdagkort til min gode venninne Tina. Gratulerer så mye med dagen! Håper du har kosa deg i dag! *klem* Er stolt av at jeg fikk til å lage et slikt kort med navnet som en del av ramma! Hva Silhouetten kan gjøre! *fnis*

På søndag prøvde jeg meg på en forenklet versjon av omslag til post it- blokkene. Ble ganske fornøyd. En super måte å bruke restepapir på! Skulle egentlig vært papp som forside og bakside for at den skal være mer solid, men ville prøve meg raskt, så da ble det sånn. Kunne også hatt bånd inni for å knyte den sammen, men siden denne ligger på pulten min på jobb, og jeg bruker den forholdsvis ofte, ville jeg ha den så praktisk som mulig.

Til slutt en liten sneak peak (digger det morsomme ordet!!) på noe jeg endelig er så godt som ferdig med! Vil ikke legge ut hele før mottakeren har fått den!

PS: Beklager kvaliteten på bildene, gikk litt fort, og det var mørkt! ;o)

4 kommentarer:

Tina/Jackoline sa...

Tusen takk for et kjempe fint kort, Kjersti! Var så koselig å få en hilsen i posten :) Og tusen takk for en koselig hilsen her inne!
Og den post-it blokka - så smart! Nå ble den jo nesten en pyntegjenstand :D Sånn skal jeg prøve å lage, så jeg kan pynte på kontoret mitt med :)
Mange klemmer fra det "gamle" bursdagsbarnet på andre sida av brua :P hehehehe

Anette sa...

Så utrolig flott kort. Stilig å pynte post-it lapper på den måten.

Maya sa...

Så fin ide å pynte rundt post-it blokka :-)

Kortet var nydelig - tenker din venninne ble glad :-)

Mona sa...

Rålekkert kort, og tøft med post-it-blokka!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...