5. mai 2013

~Konfirmasjonskort til "tantebarn"~

I år har to av mine tantebarn stått til konfirmasjon. Én forrige helg, og den andre i går. To flotte konfirmanter!  :) Om lillegutten vår blir en så flott konfirmant, har vi ingenting å bekymre oss for! :) Heldigvis en lang vei dit... ;)

Fargene, sølv og sort, er valgt etter temaet i konfirmasjonen. Konfirmanten selv var også kledd i disse. :) Arkene var av  typen uten noe merke, så aner ikke hvor de kommer fra. Har hatt de en stund, og nå endelig passa de som hånd i hanske. :)

 Stemplene er fra en av clearstampsplatene til Kort og godt, og kjøpt inn spesielt til anledningen. Jeg synes de har så mange flotte tekster, og at de er på norsk er et stort pluss. :) Papirstjernene på forsiden er skåret ut med eCraften, og metallstjernene er brads fra Notabene. 

Fonten inni kortet er én av mine favorittfonter, og heter FlingLet. Oppsettet til kortet er lånt fra dyktige Hanne, som jeg ofte er innom bloggen til for å suge til meg inspirasjon.


Neste kort er et posekort/ konvoluttkort.Her har jeg hentet inspirasjon fra ei dyktig dame som er med i De Kreative på forumet scrapping.no. Hun heter Wenche, og jeg anbefaler en titt i bloggen hennes. :)

Papirene er fra Maja Designs "Skal vi fika?", og har ligget en stund og ventet på den rette anledningen. :) Stemplene er fra samme platen som nevnt over, fra Kort og godt.


Blomstene er fra WOC, og har fått litt Stickles star dust på seg. Alltid like vanskelig å få det frem på bildene.
Ellers har jeg brukt en charms jeg kjøpte på Gode Minner i Tønsberg. Er litt dårlig på å bruke charms, men denne gangen husket jeg det. :)


Ellers har jeg brukt sammen font som over, Fling Let. Kantutstanseren heter Leafy leaves. Fargene på kortet er også her valgt med utgangspunkt i fargetemaet på konfirmasjonbordet, som igjen tok utgangspunkt i fargene i konfirmantens bunad. En nydelig bunad, på en enda nydeligere jente! :)3 kommentarer:

maria :) sa...

Så flink du er! :)

Marianne sa...

Finfine konfirmasjonskort!

Charms er undervurdert, jeg burde bli flinkere til å bruke det jeg også, gir skikkelig en prikk over i-en.

Tone K. sa...

wow...så flotte kort :)
Det øverste var bare helt utrolig lekkert og elegant og posekortet var skikkelig fint.
Begge var nydelig pyntet og i flotte farger ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...