16. mai 2013

~Rundt bursdagskort~

For kun få dager siden hadde mitt kjære søskenbarn, Maria, bursdag. Hun pleier alltid å feire med en koselig jentekveld, og i år var intet unntak. Vi kosa oss med god mat, fint dekket bord og ikke minst godt selskap. Jeg var usikker på om det ble noe med meg i år, siden terminen er såpass nær hennes bursdag, så jeg hadde helgardert meg, og laget dette krotet på siste traff med Scrappefruene i Bamble. :)

Én av medlemmene der er min herlige venninne, Tina, som har lånt meg flere av diesene til dette kortet. Sikler på flere store dies altså! Husker dessverre ikke navnene på dem, bortsett fra at selve kortet er laget av en scalloped grand nestabilies fra Spellbinders.Perler fra Papirpikene, og blomster fra WOC.


På kanten av den største rosa har jeg brukt Stickles glitterlim i mørk rosa. Det kommer dessverre ikke særlig godt frem på bildet.

Rundt kort ga mersmak! ;-)

Siden terminen nærmer seg med stormskritt, er  det ikke mye scrapping om dagen. Formen er nemlig ikke den beste, så det er vondt å sitte på vanlige stoler. Det blir desto mer surfing på babyutstyr, og det er MINST like farlig som scrappeutstyr! :-O Holder på å lage en liten ønskeliste, så mulig jeg publiserer den her for å holde litt liv i bloggen. ;-)

Håper dere får en strålende nasjonaldag i morgen, og ikke regner bort! Selv skal jeg bare være hjemme og ta livet mest mulig med ro, for å ikke sette i gang noen fødsel. ;-)


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...