4. aug. 2011

~Et lite bilderas fra vår "road trip".
Utsikten på vei oppover de bratte fjellsidene. Her ser vi ned til havnen der vi bodde. Utrolig med seilbåter, og for en fantastisk farge på havet. :-)


Vi stoppet i en bitteliten landsby, og gikk etter en fantastisk lukt. Den førte oss inn i et bakeri. I motsetning til hjemme er det her bakerier "på ethvert hjørne". Det luktet av rykende ferske kanelboller. Damen i bakeriet forstod ikke ett ord engelsk, men med litt gestikulering og ordet "cinnamon", som tydeligvis ligner på det greske ordet for kanel, skjønte hun hva vi mente. Med raske skritt gikk hun langt innover i lokalet, og etter et par minutter kom hun tilbake ned fire flettede, små kranser. De var fortsatt varme, rett fra ovnen. Da vi ville betale var det ikke snakk om det. :-) De skulle vi få. Så vi satte oss ved det ene, lille bordet og på de to eneste stolene som var på utsiden. Der nøt vi det rykende ferske bakverket og livet i seg selv. ;-)


Jan Eriks lunsj; blodfersk fisk, direkte fra lokale fiskere.

Vi har forflyttet oss, og i dag blir det enda en herlig stranddag. Vi må nyte varmen og fridagene så lenge det varer, for snart lurer hverdagen rundt hjørnet..;-)

- Posted using my iPhone

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...