13. aug. 2011

~Bryllupskort til kollega~

På tide å oppdatere med noe scrapperelatert! Jeg har pusset støvet av gamle ferdigheter, som de sier. Hehe.. Når en god kollega skal gifte seg, er det klart det må et hjemmelaget kort til! Første gang jeg har prøvd meg på "rosekort". Omstendelig, men veldig gøy! :) Klikk på bildene for å se dem større.

Rosene er fra Wild orchid craft, og hydrangeaene er jeg usikker på.
Papirene er fra 3ndy Papir. Perlestrengen kommer fra Kort og godt.


Hjertet på baksiden er fra en punch, og bokstavene er fra QK sitt Roxy. Leeenge siden jeg har brukt!Bokstavene har fått på seg glossy accent, samt litt liquid pearls. På selve hjertet har jeg smurt ut over Distress clear rock candy. 

Det er masse glitterlim på alle blomstene, men det kommer dessverre ikke så godt frem på bildene.


Bildet har jeg lånt fra brudeparets hjemmeside, så jeg krysser fingra for at det er greit at det legges her også. Bildet prydet også kirkeprogrammet i dag.

Det var et nyydelig brudepar, og jeg fikk noen blinkskudd. :) Har plukket ut noen av bildene, og redigert dem, slik at "the blushing bride" kan få dem på jobb mandag. :)

5 kommentarer:

Pauline sa...

Guriland så nydelig!!! *sukk*

Janne-Lise sa...

Kjempefint kort du har laget. Dette var så lekkert at jeg må se til å få kjøpt meg roser of prøvd meg på et slikt dette selv. Du er en inspirasjon :)
god helg

Lisa Synøve sa...

nydelig kort ! Veldig fint å lage hjerte av alle rosene :)

AngelBitch sa...

Dette kortet er bare så vannvittig flott.. :-)

Scrappefruen sa...

Nydelig. Dette skulle jeg likt å få! Heldig de som fikk dette.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...