3. jul. 2008

~Tiden går..~

Ja, da har jeg allerede hatt ferie en stund. Tida går skremmende fort! Har rukket å slappe av, legge meg seint, shoppe litt, være med venner og scrappe en del! :)

På tirsdag var vi i leiligheten og tok noen mål. De som bor der nå var så snille å la oss gjøre det før de flytter. Den var litt annerledes enn jeg husker, men ikke noe negativt heldigvis. Gleder meg så til å komme i orden! Først må det maskeres, males osv. Prøver å finne ut av farger, men det er jammen ikke lett! Det eneste vi vet er at vi vil ha det lyst. Skal male stue, sannsynligvis kjøkken, tre soverom og to ganger. I tillegg skal vi legge spoter i taket. Håper det blir fint! :) Prøver å få solgt litt hvitevarer nå, så hvis noen er interessert i vaskemaskin så send en mail! ;-)

I dag skal jeg og ei venninne på barselbesøk. Det blir koselig! Kortet de skal få er under, med "Malin" på. Etterpå skal vi møtes fire- fem venninner til scrapping og kos! :) Noe må man jo ta seg til når man er hjemme i ferien! ;-) Tirsdag var vi i Tønsberg og shoppa på Lines hobby og Gode minner, så nå må noe tas i bruk!

Har endelig laget en LO igjen. har fortsatt sperre der. Fikk delt andreplass med denne, så bør vel si meg fornøyd. :) Fikk iallfall prøvd ut bølgepapp, som var målet. :) Bildet er fra vi jentene var i Glasgow i påskeferien. :)

Elllers er det er restekort (Thinking of you) og et sommerkort som takk til en kollega jeg fikk gave av på siste dag.

Det aller siste kortet erjeg skikkelig stolt av! Ikke fordi hvordan det ser ut, men for at jeg har sydd på symaskin på det!! Har ikke tatt i en siden ungdomsskolen! Kjempemoro! Mamma har en helt ny og ubrukt stående hjemme, så det spørs om jeg ikke må låne med meg den når jeg flytter! ;) Kortet er ikke heeelt ferdig. Skal være noe i den brune ovale sirkelen, men først må jeg finne ut hvem det er til. :)4 kommentarer:

Line sa...

Så mye flott du har laget! Likte babykortet veldig godt.. ;)

Anette sa...

Så mye lekkert du har laget :o)
Deilig med sommerferie :o) :o)

Kos deg med planleggingen av oppussing og flytting.

vi sees i august.

Lily sa...

Jättefina saker du gjort! Gillar dem mycket!

Anne Karin sa...

Åj, her var det mye fint å se på! Lekre kort!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...