21. jun. 2008

~SOMMERFERIE ! !~

ENDELIG ble det sommerferie i går!!! Fantastisk godt! Tror vel ikke egentlig det har gått opp for meg enda, men det gjøre det forhåpentligvis på mandag da jeg kan sove så lenge jeg vil! :D

Det ble en fin avslutningsdag i går. Fikk blomster av elevene (den hvite) og fra ledelsen. I tillegg hadde tre jenter i klassen kjøpt en kjede til meg! Ble helt rørt jeg! Var absolutt ikke forventa! De hadde også skrevet tale til meg og den andre læreren, med mange fine ord. *sukk* Til slutt parodierte de alle i klassen inkludert oss lærere. Kjempemorsomt!

Det ble mange fine ord fra rektor også, samt en super gave fra en kollega. Da jeg og noen flere til slutt skulle gå, kom tre av tiendeklassingene som hadde hatt sin avslutning dagen før, og ville ønske god sommer. Kjempekoselig! Hvorfor kunne ikke alle dager være som denne??

I går ble det litt scrapping, og i dag har jeg gjort kortet ferdig. Bestemte meg plutselig for å levere det til en konkurranse, så kan ikke vise det enda. Det ble plutselig bestemt at vi skal ha scrappekveld i kveld, jeg og to venninner. Koselig! Nå må jeg hive meg rundt og pakke og skrive ut noen bilder!

God helg og sommer! :)2 kommentarer:

FrkTetlie sa...

For en koselig dag du har hatt da! :) og for et nydelig smykke du fikk!

Heges hobbygleder! sa...

Hei vennen!
Så koselig da,ja flere dager skulle ha vært som den dagen der ja.Oxo det fine smykket.Ikke rart en kan bli litt øm i hjertet da nei.Men en fin avsluttning på et laangt skoleår er jo godt å ha med seg:)ha en fiin dag!klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...