21. mar. 2008

~Og dette skal være vår..?~

Se bare hva jeg våkna opp til i dag! Jaja, godt det er ferie og man kan kose seg med scrapping, og kanskje etter hvert litt retting..! :s

I går kosa jeg meg heeeele dagen på scrapperommet! Tror det må være første gang jeg bruker en hel dag der!! Passer meg bra, siden jeg er en virkelig sneglescrapper! Klarte bare å gjøre ferdig et kort og en LO! Ble fornøyd da for en gangs skyld! ikke verst bare det. Kan ikke vise dem frem enda, for begge er bidrag i konkurranser. Kortet i kort- o- mania 7 på scrapping.no, og LO'en på Påskerennet på scrapshop.no.

Apropos Påskerennet; det har blitt lagt ut dagens oppgave som er: "Du kan lifte eller la deg inspirere av vedlagt LO. Tema skal være dine 10 på topp scrappesaker, eller 10 personlige ting du ikke kan klare deg uten. I dag er det meste lov, hvordan du vil løse det med bilder velger du – men det må vises som dokumentasjon. Da tenker jeg på f.eks etiketter, reklame, bilder etc."

Vi får se hva vi får ut av den. Må i grubleboksen først iallfall! Legger ved bildet som er inspirasjonen! Om noen har noen gode ideer, er det bare å komme med dem!! ;o)
2 kommentarer:

Tonje sa...

oi, det må jeg si var snømengder!! Heldigvis ikke så mye her jeg er.. Flott oppgave det der, blir spennende å se hva du lager:-) Må si det er en flott blogg du har laget her. Fortsatt god påske!

Anette sa...

Er det ikke deilig med snø???? Huff og huff, for noen mengder som har kommet nå. Jeg har ikke bestilt det altså ;o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...