9. jul. 2012

~Dobbelbursdag~

For et par uker siden var vi invitert i dobbel bursdagsfeiring til noen gode venner som blir 30 dette året. Siden de har bursdag på to veldig ulike tider på året, var jeg allerede ferdig med Tinas kort. Jeg søkte over alt på nett etter inspirasjon til et mannekort. VANSKELIG! Til slutt endte jeg opp med å gjøre det allerede ferdige kortet om til et kort for begge.  Kanskje ikke såå festlig med rosa kort, men siden det er jenter som er mest opptatt av kort og detaljer, ble jeg enig med meg selv om at det var greit..! ;-)

Dette kortet begynte som et fort gjort- bidrag til KOM på scrapping.no, men jeg endte opp med å kose meg usedvanlig mye med det! :)


Bilde funnet på nett. Lagt på crackle accent på bæret. Blomster fra WOC, dies fra spellbiders. Hjørnene er gamle fra QK. Bladene under blomstene fra punch. Perler fra Papirdesign. "Kjøkkenhyssing" til bannerne. 
Selve bannerne er klippet ut for hånd. Bokstavene på er QK Daisy. På kantene har jeg godt over med Distress stain hvit.


"30" er fra QK Studio. "Happy birthday" er skåret ut med min kjære eCraft. Hjørne- og kantpunch fra Martha Stewart. Teksten er skrevet ut direkte på kartongen fra PC. Sløyfa er seam binding ribbon som er dynket i vann og Distress inks "victorian velvet". Oppdaget at det funker fint å tørke med embossingpistolen.:) Konvolutten på venstre side er selvlaget.


Nede på høyre side har jeg klistret på fødselsdatoene med "tiny alpha" (er det det det heter?), og lagt på "crackle accent".
Troor jeg har fått med meg alt da. ;-)

Ellers er det ferietid her, og i år går den til oppussing. Vi skal to uker til Hellas seinere, så det ser vi frem til. I dag skal vi møte med en interiørdame (interiørdesigner?), som har lagt fram et forslag på farger og tapet i øverste etasje hos oss. Merker jeg er veeeldig spent! Nå har vi (mannen..) byttet kjøkken og lagt nytt gulv, så da er det vel min tur til å male vegger og lister (#%"#"#!!!) innendørs. 

Siden vi bor i borettslag, og vi skal skifte husfarge fra rød til perlegrå, ble det bestemt at det i år er et firma som skal stå for malinga. Jeg har gleda meg såå, siden de startet i mai i fjor! Endelig, for to uker siden, kom de endelig til oss! I regn og ekstremt skiftende vær, er baksida og rekkverket rundt ferdig. Da jeg endelig ble optimistisk, tok de ferie..Nå har vi derfor rødt hus foran og perlegrått bak..Høres det fint ut?? ;-) Krysser fingra for at været er godt nok til maling når ferien deres er over, slik at vi ikke må vente enda et år..

Vel, før noe annet kan skje, må jeg ut å legge siste strøket på garasjen, som også har fått ny farge.

Håper dere nyyter sommeren, på tross av været!

4 kommentarer:

Tina sa...

Tusen takk for det nydelige kortet, Kjersti! Det var så gjennomført og flott! Har studert det leeenge:-) Når Ann-Cecilie fikk se kortet så Hun at Hun ønsket set også sånt kort:-) hehe.

Tina sa...

Tusen takk for det nydelige kortet, Kjersti! Det var så gjennomført og flott! Har studert det leeenge:-) Når Ann-Cecilie fikk se kortet så Hun at Hun ønsket set også sånt kort:-) hehe.

Heidi sa...

Herlig kort! Likte de små vimplene og den lille konvolutten inni :-)

Jatte sa...

sååå fint :) kunne ønske jeg kunne trylle frem slike kreasjoner :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...