5. mai 2012

~Forklaringa på hvorfor det har vært og er så stille her..~

Ja..her har det vært stille ei god stund nå. Grunnen er at veeldig mye har skjedd og skjer på samme tid! Vi bestemte oss for å bytte kjøkken. Etter at vi hadde tatt alle valg (og det er mange), kom vi frem til at det var nå eller aldri ifht. å bytte gulv også. Vi har en åpen løsning, så å bare bytte gulvet på kjøkkenet hadde ikke blitt særlig pent. Derfor skal vi bytte hele etasjen. Siden vi bare har en 100kvm leilighet,  blir det fort veeeldig fullt; overalt!

Midt oppi dette har vi vært på påskeferie i Edinburgh, Aberdeen, Inverness og Glasgow,  mannen har vært syk, og vi har begge hatt mye jobb.

Under ser dere noen bilder fra prosessen. Vi er enda ikke helt i mål, men det nærmer seg heldigvis med kjøkkenet. GLEDER meg til å fylle inn i skapene og stæsje litt! Hihi..;-)

Da vi rev ned den gamle innredninga, kom nydelig oransje, blå og lyseblå tapet til syne, sammen med mange andre mindre hyggelige overraskelser som bød på betydelige utfordringer for mannen. Bæring "over alt".
Etter hjelp fra både svigerfar, svoger og pappa, ble gulvet på kjøkkenet lagt, og  skapene satt sammen. Godt å få bort den gule parketten!  Vi endte med gulv fra Pergo.


Jeg har fått min kjære Domsjø- vask fra IKEA, og er storfornøyd med det. Noen som har tips til hvordan man best mulig kan holde den hvit og fin? :)  Nå i helga har vi kommet enda lenger, så nye bilder kommer etter hvert. Bildekvaliteten er ikke den beste, siden den er tatt med telefonen. Benkeplatene er "drivved", og er så langt utrolig fornøyd med fargen vi endte på.

Flisene vi hadde fra før, kan vi heldigvis beholde. Er så fornøyd med dem. Trenger bare fylle på med noen flere. Vi skal også ha tapet på veggen mot vinduet, men jeg synes det er vanskelig å finne noen fine.. Tips tas  imot med takk! :)


I langhelgen som var, var min forlover Anita og jeg på storbytur til Amsterdam. Hadde en kjempefin tur, med god mat, masse skravling og ikke minst MASSE shopping. Siden Riviera Maison er et nederlandsk merke, måtte vi jo finne denne butikken. Fant den fem min. før den stengte. En himmel av en butikk for interiørfrelste, over to etasjer! <3 Vi fikk handla oss fulle poser, men lekre glass- og porselensting. De kom faktisk hele hjem også! ;-)

Nå bærer det til Falkum/ Skagerrak Arena/ ODD- stadion, for å se ODD mot Tromsø.

GOD helg! :)


2 kommentarer:

nille sa...

Hei Kjersti!

For en spennende prossess dere er i med oppussing av kjøkkenet deres.
Det er alltid moro kunne å fornye seg litt eller hva?

Når det gjelder ditt spørsmål på Facebook om våre ryer med stjerner, så kommer disse inn i vår butikk på Down Town den kommende uken (uke 23)

De kommer til å holde igjen en rye til deg.
Men det er fint om du ringer Nille Down Town på telefon 97461352 (spør etter Ingrid) og gir de ditt telefonnr så de kan ringe deg tilbake når den kommer inn i butikken.

Var ikke det en hyggelig gladnyhet?

~Kjersti~ sa...

For en gladnyhet å komme hjem til! Tusen takk for hjelpa! :)

Nille på Hovenga var veldig snille og behjelpelig da jeg undersøkte butikkene i nærområdet; damen ringte til alle! På toppen av det hele var hun bare blid og hyggelig hele tiden! :)Super service!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...