8. okt. 2011

~Godteboks til kollega~

Denne boksen har jeg laget etter en mal i det siste "Ett trykk". Jeg har sagt det mange ganger, og jeg kan godt si det igjen: Det jeg elsker mest med denne hobbyen er at man aldri blir utlært, og at det alltid er en ny teknikk av et eller annet slag å prøve ut.

Her har jeg brukt gamle papirer fra Kaiser craft. Liker de fargesterke papirene. :)Hjertet foran er stanset ut med Nellie Snellen dies, og Y'en er fra et gammelt QK alfabet. Den har fått seg ett lag med Glossy accent. Borden foran på lokket, og også bak, er stanset ut med en ny bordpunch fra X- cut. Kutter veldig godt! :) Hjertet har fått litt distress ink rundt kanten, samt et lag med Star dust glitterlim fra Stickles.Blingen i hjørnene har jeg faktisk kjøpt på Nille. Jeg fant pakker til 19.90, med nesten 200 "diamanter" i hver.

Hadde store problemer med å få fargene på baksiden til å bli naturlige på bildet. :( Her har jeg brukt mitt personlige stempel. har fargelagt litt inni sommerfuglen med Ditress inks, og etterpå har den også fått et lag med Glossy accent. På den scallopede kanten, er det Star dust glitterlim fra Stickles. Båndene ble kjøpt på bryllupsreise i NY i fjor høst.


Oppi boksen puttet jeg en pose av den nye snacksen fra Freia med Daim. :)

Ha en super helg! :)

1 kommentar:

Pauline sa...

Kjempeflott godteboks, og helt sikkert godt mottatt også!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...