2. jul. 2010

~Kondolansekort~

Dessverre er det sånn at man innimellom må gi bort kort som ikke er gratulasjonskort, eller kort med glade budskap. Denne gangen var det en kollega som trengte en liten oppmuntring. Istedet for å lage et tradisjonelt sort og hvitt kort, ville jeg lage et som kanskje kunne være litt oppmuntrende. Jeg endte opp med et grønt et, og det ble heldigvis godt tatt i mot. Igjen fikk jeg brukt MM notebooks. Veldig kjekke!
2 kommentarer:

papirdilla sa...

Et nydelig oppmuntringskort du har laget!

Så koselig at du likte bryllupskortet! For å lage blomsterhjertet har jeg klippet ut et hjerte i litt stiv kartong. Kartong fra brukt emballasje fungerer veldig fint. Så limer jeg rett og slett på masse blomster tett i tett. Jeg bruker et flytende, ganske hurtigtørkende lim. Deretter har jeg brettet/snurret litt tyll som jeg limte fast til kanten på baksiden av hjertet. veldig enkelt, men jeg vet ikke om forklaringa ble så god...:)

Hanne:)

Janne-Lise sa...

Kjempefint kondolansekort du har laget. Jeg likte godt at det ikke gikk i de tradisjonelle sørgefargene - jeg henger meg opp i de selv jeg når jeg lager slike kort. Så jeg takker så mye for inspirasjon til å forsøke noe annerledes neste gang.

Ha en god helg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...