24. nov. 2009

~Lek med distress ink på tags- del 1~

For ei stund siden ble jeg spurt av ei venninne hvor innlegget med tagene i headeren var. Jeg lette og lette, helt sikker på at jeg hadde lagt dem ut. Jeg må nok innse at det bare har blitt med tanken. Derfor kommer de nå istedet. :) Var på tide med en oppdatering nå.

Bakgrunn med Distress Ink Black soot og Aged Mahogney. Stemplet med Heidi Swapp- stempel og embosset med glitterembossingpulver.

Svampet bakgrunnen med ulike distressfarger, og lagt på Heidi Swapp sommerfuglmaske. Da det var tørt la jeg på et lag med crackle accents, og markerte rundt med en grønn farge.

Dyppet tag i Distress Ink- farger som er tilsatt vann (på glatt underlag). Tørket, dyppet igjen og stemplet med bakgrunnsstempel fra Panduro.

Svampet bakgrunnen med Worn lipstick og en til som jeg ikke husker. Stemplet med Heidi Swapp, hjerte. Har brukt Worn lipstick til stemplinga. Embosset med klart embossingpulver. Da det var tørt la jeg på en tynn stripe med en passende glitterlimfarge (Stickles glitterlim), og lot det tørke.

Her har jeg brukt stempel fra en ukjent produsent (stempelet med ansikt). Har påført Distress ink- farger direkte på stempelet, og passet på at de ikke blandet seg på putene. Sprayet med litt vann på stempelet før jeg stempla på tagen. Tørka med embossingpistol Påførte etterpå diverse bakgrunnsstempel, svertet kantene med en av distressbrunfargene, og påførte crackle accents på klokka.


Håper dette var til nytte, og at dere kanskje ble inspirert til å prøve noe nytt! Det er det gøyeste jeg vet med denne hobbyen!

Lykke til!

3 kommentarer:

inger synnøve sa...

tusen takk for en flott forklaring:) dette så bare knallgøy ut,trur nok jeg må prøve meg på dette en dag:)

Randi sa...

Så utrolig fine tags!! Veldig inspirerende å se på! Legger meg til som følger av bloggen din, jeg! ;)

Marianne Hjelen sa...

supre tips! Er jo så mange muligheter med distress..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...