26. sep. 2009

~Prøving av nye teknikker~

Jeg elsker å prøve nye teknikker, og det er vel det som stadig driver meg videre i denne hobbyen. For en god stund siden kjøpte jeg gesso og gel medium fra Claudine Helmuth, men har enda ikke fått prøvd det.

Da jeg satt og bladde i ett av de nyeste "Ett trykk", kom jeg over en artikkel om gjesteartisten Hanne som har en fantastisk blogg.

Spredte gel medium utover med et gammelt mastercard. Har også brukt distress ink "fired brick", glitterlim, Tim Holtz' crackle paint (laget sirkler med og brukt i hjørnene og på sommerfuglen), bling fra Kaiser craft. Sommerfuglen er grunge board fra Tim Holtz, samt glossy og crackle accent. Dessverre kommer glitter og glans dårlig med på bildet. Bokstavene er gamle glitreklistremerker fra K & Company. :)


2 kommentarer:

anne marie sa...

Dette var aldeles nydelig:) Likte godt at sommerfuglene hadde samme farge som bakgrunnen. Jeg er veldig glad i rosa:) Og bakgrunnen synes jeg du har vært veldig heldig med,kjempeflott!

Hanne sa...

Hei Kjersti!

Først må jeg si at du lager så mye fint! Hyggelig at jeg også er en av de du finner inspirasjon hos!

Vedr. spørsmålet ditt på bloggen min. Jeg har krøllet sammen en serviett og limt det til tykk kartong. Når dette er tørket har jeg påført stempelsverte i ulike farger. Her har jeg brukt både Distress og StazOn.

Ha en fortsatt fin dag!
Hanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...