8. aug. 2009

~To nye kort~Prøvd meg på et litt mer "artsy" ett, med alkoholblekk og Distress Ink. Ganske moro å prøve noe nytt og å lage bakgrunner! På det runde kortet ble jeg inspirert av det nyeste Creating keepsakes. Har sprayet glimmermist på det så det har fått gullskimmer. Ble ganske fornøyd med begge, men fargene ble rare da jeg tok bilder. :/ Har ikke PS for tida, så fikk ikke fikset dem.

I morgen skal vi på ODD-Brann på Skagerak Arenda, gleder meg! :) Litt utenfor temaet kanskje..

Ooog.. ett år til bryllupet nå! :)

3 kommentarer:

Heges hobbygleder! sa...

Heei Vennen! Såå masse lekkert du har laget da:) ÅÅ må bare scrappe nor sånt en dag.Du må lære meg!!Helt gull det med fuglen på og alle fargene:)love it! klem og kos fra meg Hege

Camillas romantiske hjem sa...

Hei! Takk for koselig innlegg hos meg:-) Barskapet kommer fra Jeanne darc Living, og kan fåes kjøpt i nettbutikken min hvis det er ønskelig. Det er bare lekkert, så det spørs om ikke det blir ett på meg i hverfall:-) Har sett på bildene dine, og du lager masse herlige ting! Må være morsomt å holde på med!! Ha en fin kveld:-)

Camilla:-)

Anonym sa...

Nydelige kort med herlige farger! Likte det runde kortet veldig godt, og på det andre syns jeg fargene var helt knall! Takk for titten!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...