2. jan. 2009

~Godt, nytt år!~

2009! Godt, nytt år til alle som leser! :)

I 2008 skjedde det mye! På nyåret fikk et vennepar av oss en herlig sønn! Da har var tre måneder fikk han sin første Sverigetur, og det gikk over all forventning. Håper vi snart kan ta oss en tur igjen!

Jeg fikk min første jobb, og den brant ned så vi måtte jobbe i diverse lokaler ut året. Brannen skjedde i påskeferien, samtidig som jeg og mine beste venner ENDELIG kom oss på vår første jentetur sammen! Den gikk til Glasgow, og vi hadde det supert!! Det eneste skåret i gleden var at den siste i firkløveret dessverre ikke kunne være med. Satser på at vi får til en ny tur i år hvor alle fire kan! :) Jeg er heldig som har så trofaste og fantastisk gode venner! :) På samme tid døde en av mine nærmeste, og det var veldig tungt.

16. mai kjøpte sambo og jeg vårt første hus sammen; et rekkehus! Den veldig varme sommeren gikk med til å male, pusse, skrape osv., og etter en tre ukers tid med masse hjelp av foreldre, kom vi oss i hus. Vi stortrives her! :)

Begynte i ny jobb i august, som kontaklærer for en gruppe med 7. klassinger. Trives veldig godt i den nye jobben, og håper at jeg kan få forlenget mitt vikariat til neste år. :)

Feiret bursdagen min med gode venner, og hadde en super kveld. Sambo diska opp tre retters middag til oss; han er verdens beste!! :) Tusen takk for at dere ville komme!

I høstferien var vi en uke i Bali! Sambo vant turen til en verdi av 46. 000, så vi velta oss i luksus på The Westin Resort, Nusa Dua. Livet er herlig!! Kjørte med verdens største passasjerfly; A380! To etasjer har det, og 12 suiter! :)

Første helga i desember fikk jeg pyntet til jul her, og jentene kom til scrapping av julekort. Kosa oss masse! På lørdag kveld var to av oss på Ingrid Bjørnovs "Til Elise"; et bra show!

Juleferien kom til slutt, og 19. desember satte vi nesa mot Barcelona for første gang. Reiste med et vennepar, og hadde en super tur! Barcelona frister til gjentagelse. Det var perfekt vær for shopping der: 15C og sol.

Julaften var første gang jeg ikke var med min familie. I år var vi hos sambos søster; annerledes, men veldig koselig!

1. juledag var vi 12 stk. her! Litt for fullt! Ellers har jeg vært syk siden lillejulaften, og helt fram til lille nyttårsaften. KJIPT! har ikke orket noe som helst!

Nyttårsaften hadde vi besøk av tre vennepar, to av dem med to små. Veldig koselig! :)

Om noen timer skal vi på middag hos mine foreldre, så det er på tide å få gjort noe her! Legger ved en noen bilder! :)


Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...