28. sep. 2008

~4 dager til høstferie og Bali~

På tide med en liten oppdatering igjen..! Det har skjedd en del siden sist. Jeg har feiret bursdagen min, både med venninner, og med svigers og foreldrene mine. Begge deler var vellykka, og jeg håper gjestene kosa seg like mye som meg! Fikk mange fine scrappegavekort, og litt andre gavekort. Sambo stod for middagen forrige lørdag: Fyllt lammelår med soppsauté, grønnsaker og hjemmelaget potetstappe! NYDELIG! Til dessert var det sjokoladefondant laget av min favorittsjokolade; Stratos! NAM! :-D

På selve dagen, forrige mandag, var svigers og mamma og pappa her. Da vartet sambo opp med bløtkake på den ene halvparten og sukkerbrød med melis på den andre halvparten. Kjempesnill og kjempeflink er han! :) Sambo og hans pappa elsker nemlig sukkerbrød med kun melis på. Det var første gangen han laget det, og det ble veldig vellykka! :) (Bilde under). Fikk koffert av mamma og pappa, en nydelig lykt av svigers og et kjede i hvitt gull med diamantanheng av sambo! :)

Det blir ikke så mye scrapping for tida, går mest i jobb. Fortsatt en del å komme inn i etter at jeg har startet et nytt sted. Men, har laget en gavepose til Stine- Mari, samt et julekort i går. Legger de med under.

Fortsatt god søndag!

PS: Legger også med bilder fra utsikten vår, med to nydelige soloppganger! :)Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...