29. des. 2011

~Kort til nyfødte Mathilde på én måned~

I dag ble enda et kort til i hui og hast. De som kjenner meg vet at jeg aldri har vært en hurtigscrapper, og kommer nok aldri til å bli det.. Hehe.. Derimot er jeg over gjennomsnittet god til å utsette ting.. *ehem* Derfor ble enda et kort til forholdsvis fort. Jeg må bare innse at noen ganger er et raskt, hjemmelaget kort, bedre enn ikke å få hjemmelaget kort. ;-)

Her har jeg fått prøvd punchene fra MS som jeg kjøpte rett for jul. Endelig "turde" jeg å ta hull på de lekre papirene fra Pion design også. Tagen er fra Spellbinders. Tekststempelet er fra Storytellers. :)

28. des. 2011

~Årets siste julekort~




I år har jeg vært veldig treig med å få sendt ut julekortene, men nå bør vel alle ha fått sine, så jeg satser på at det ikke gjør noe å legge dem ut her. Som i de tidligere innleggene har jeg brukt gammelt julepapir på alle julekortene dette året. Synes selv jeg har vært flink som har latt være å kjøpe noen av de nye, LEKRE papirene. ;-)



27. des. 2011

~Dekorerte sjokolader og en vintag~

I innspurten av året blir det alltid noen smågaver til venner og kjente. Denne gangen ble det to dekorerte melkesjokolader til gode kolleger. Jeg har brukt gammelt julepapir her også.


De nydelige snøfnuggene er skåret ut med eCraften. :)



Skulle også gi bort en flaske vin, og da er det jo litt gøyere med litt pynt. ;-)



22. des. 2011

~Kakestykkekort~



Ga denne til en kollega siste dag før jul. Inni la jeg to pastillesker. Ikke stort man får plass til i en slik eske. ;-)

De siste årene har jeg gitt meg selv forbud mot å handle nye julepapirer, for jeg har alt for mange! Noen som kjenner seg igjen? ;-) Blant alle julearkene fant jeg dette fra "love Elsie" som var veldig populært for noen år siden. På Clip it up'en hang det jammen meg matchende pynt i chip board. ;-)

Esken er skåret ut med eCraften. Snøfnuggene er fra en punch fra Martha Stewart.





I dag har det gått i skriving og laging av julekort, pynting og rydding. Nå er det kos foran TV'n med pizza, og kanskje lage og skrive noen julekort til. :) Ikke heeelt i mål enda..

6. des. 2011

~Julekort, bursdagskort og takkekort laget i våres..~

Ja, da... Ting tar tid! ;-) Her kommer noen kort jeg endelig fikk tatt bilde av i dag. Høst og vinter tar jeg vanligvis bilder med den eksterne blitzen, men siden den må på rep., prøvde jeg meg ute i dag. Resultatet ble så som så. Ønsker meg Nikon 50mm F 1.4 G til jul....*hint, hint*





Restekort.

Restekort, men digger det rødrutete arket! :)


Restekort i utradisjonelle farger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...