30. apr. 2008

~Dorullkort~

Måtte prøve meg på et par av disse jeg også. Veldig fort gjort! Brukte noe restepapir jeg hadde liggende. Det enee er Magnolia, og det andre er Basic Grey. Spør om det er noe spesielt du lurer på. :)




29. apr. 2008

~Melkekartong~

Da var endelig melkekartongen heeelt ferdig. Den har i grunn stått ferdig lenge, men manglet innhold og en liten lapp/ kort. Denne er til ei venninne av min kjære mamma, som alltid er så snill og hjelper med ting som skal syes o.l. I tillegg lager hun nydelige håndarbeidsting. Hele tiden noe nytt. Da vi flyttet inn i leiligheten fikk vi heklede "coasters" og hun sydde et forheng vi trang på kjøkkenet. Dette er bare en pitteliten takk for alt hun har gjort og fortsatt gjør. TUSEN takk, Marit, om du leser dette.

Her om dagen laget jeg raskt en ny header til bloggen min. Syntes den trengte det etter at jeg bytta utseende på den ellers. Forandring fryder! :) Får se hvor lenge den blir værende, er ikke hundre fornøyd med den.

Jeg har fått jobb igjen til høsten, og skal jobbe i 100% stilling på en 1- 10. skole, som kontaktlærer i 7.kl. Er spent på hvordan det blir. Virker iallfall lovende. :) Fikk ansettelsespapirene i posten i dag! :) MORO! Fint å kunne ta ferie uten å bekymre seg for jobb. Aller først må jeg avslutte dette året og denne jobben, da.








20. apr. 2008

~Noen restekort~

Her kommer endelig et innlegg igjen. Skremmende hvor fort tida flyr om dagen!! Som tittelen sier er dette restekort, fra topp til tå. Til og med kartongen som selve kortet er laget av, lå i restesorteringen min. Noen av fargene ble litt rare da jeg tok bilde.. Spør om du lurer på noe! :)





13. apr. 2008

~Ny mobiltelefon og et dørskilt til jobb~

Endelig har jeg fått meg en ny telefon! Det trengtes når den forrige sang på siste verset! Etter en kort bestemmelsesprosess, falt valget på en Nokia igjen. Nærmere bestemt en E 65.

På jobb har vi nå flyttet inn i brakker, og under sammensetningsprosessen av den, ble det hengt opp A4 ark med navnet vårt skribla ned på , for å vite hvem skulle være hvor. Disse var ikke særlig fine, så etter hvert poppet det opp litt mer hjemmelagede skilt med litt farger og div. Jeg tenkte på at vi kunne ikke være dårligere, men har ikke fått gjort noe med det før jeg fant en kjekk oppskrift på scrapping.no som jeg måtte prøve.

God helg! :)




8. apr. 2008

~Gratulerer med dagen, Tina!~

Da var det på tide med en liten oppdatering igjen. Dagene flyr avgårde! Det er helt skremmende, men mest deilig! Jeg må innrømme jeg begynner å lengte mot ferien, og har som ungene startet nedtellingen! :oD

I dag kommer bilde av bursdagkort til min gode venninne Tina. Gratulerer så mye med dagen! Håper du har kosa deg i dag! *klem* Er stolt av at jeg fikk til å lage et slikt kort med navnet som en del av ramma! Hva Silhouetten kan gjøre! *fnis*

På søndag prøvde jeg meg på en forenklet versjon av omslag til post it- blokkene. Ble ganske fornøyd. En super måte å bruke restepapir på! Skulle egentlig vært papp som forside og bakside for at den skal være mer solid, men ville prøve meg raskt, så da ble det sånn. Kunne også hatt bånd inni for å knyte den sammen, men siden denne ligger på pulten min på jobb, og jeg bruker den forholdsvis ofte, ville jeg ha den så praktisk som mulig.

Til slutt en liten sneak peak (digger det morsomme ordet!!) på noe jeg endelig er så godt som ferdig med! Vil ikke legge ut hele før mottakeren har fått den!

PS: Beklager kvaliteten på bildene, gikk litt fort, og det var mørkt! ;o)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...